Superligaen tilføjes nye ligapartnere

Efter 15 sæsoner med Coca Cola, Faxe Kondi, og SAS, som sponsor for Superligaen, vil dette være historie fra og med den kommende sæson. I stedet for at sælge liganavnet til en enkelt sponsor skabes et ligabrand, hvor op mod fire officielle partnere vil blive koblet på. Samtidig lanceres et helt nyt website, som LigaFodbold.dk vil blive en del af.

Siden efteråret 2008 har Divisionsforeningens Brandingudvalg, bestående af Dan Hammer (FCK), Jordi Juan Roig (BIF), Tue Kempf (OB), Torben Kølbæk (FCM), arbejdet på at lave et helt nyt fundament for tilknytningen af partnere til Danmarks bedste fodboldrække.

 

DBU Sponsorship har på nuværende tidspunkt indgået aftale med tre partnere på vegne af Divisions-foreningen og Superliga-klubberne. Disse er:

- Arbejdernes Landsbank
- Pricewaterhouse Coopers
- Betsafe

- M1

- Dansk Metal


Den tredje partner ønsker ikke at blive afsløret endnu. Derudover forhandles der stadig med potentielle partnere til den fjerde og sidste plads.


Foto: DivisionsforeningenNyt logo og ny hjemmeside

- med LigaFodbold.dk som leverandør af evighedsstatistik

 

Over 20 millioner tv-seere, næsten 2 millioner antal tilskuere og resultater der nu gør ligaen til Skandinaviens stærkeste. Den hjemlige liga er for alvor blevet voksen og for at støtte op om denne udvikling, har ligaen nu fået et ny stærkt logo.

 

- Logoet taler tydeligt ind i en sportsverden og sitrer af dynamik. Det er åbent for fortolkning og kan både ses som et "S" som i Superliga, men også som et spark. Vi har fået et logo, som er slidstærkt og fleksibelt nok til at holde i mange år og som visuelt er på højde med andre store liga-brands som Premier League, Champions League og Bundesligaen, siger Media Manager Lars Hausted, Divisionsforeningen, i en pressemeddelelse fra Kontrapunkt, der har stået for mærket.

 

Den nye identitet vil blive implementeret på alt fra trøjer til merchandise fra sæsonstart 2010. Ud over selve brandingen vil foreningen op til den kommende sæson også lancere sin helt egen hjemmeside.

 

- Sammen med det nye liga-brand vil Superligaen for første gang få et officielt tilhørssted på internettet. På www.superliga.dk kan man finde de vigtigste informationer om samtlige kampe, tjekke spillerstatistik, følge med i kampene via en avanceret livecast, spille det officielle Superliga-managerspil, se højdepunkter mm., lyder det i en pressemeddelelse fra Divisionsforeningen.

 

Det er både med glæde og stolthed i stemmen, at LigaFodbold.dk op til lanceringen er blevet blåstemplet af Divisionsforeningen som leverandør af evighedsstatistik til Superligaens nye website.

 

www.superliga.dk lanceres i ugen op til sæsonstarten 2010/2011.

Del på facebook Mail denne side Udskriv denne side

Superliga

AaB

AC Horsens

AGF

Brøndby IF

FC Helsingør

FC København

FC Midtjylland

FC Nordsjælland

Hobro IK

Lyngby BK

OB

Randers FC

Silkeborg IF

SønderjyskE

Bundesliga

Bayer Leverkusen

Bayern München

Borussia Dortmund

Eintracht Frankfurt

FC Augsburg

FC Köln

Freiburg

Hamburger SV

Hannover 96

Hertha Berlin

Hoffenheim

Mainz 05

Mönchengladbach

RB Leipzig

Schalke 04

VfB Stuttgart

VfL Wolfsburg

Werder Bremen

Premier League

Arsenal

Bournemouth

Brighton

Burnley

Chelsea

Crystal P.

Everton

Huddersfield

Leicester

Liverpool

Manchester C.

Manchester U.

Newcastle

Southampton

Stoke

Swansea

Tottenham

Watford

West Bromwich

West Ham
Seneste mestre

2017 FC København

2017 Bayern München

2017 Chelsea

 

2016 FC København

2016 Bayern München

2016 Leicester

 

2015 FC Midtjylland

2015 Bayern München

2015 Chelsea

 

2014 AaB

2014 Bayern München

2014 Manchester C.


2013 FC København

2013 Bayern München

2013 Manchester U.