Hamburger SV fyrer cheftræner Bernd Hollerbach 

Efter blot syv kampe er Bernd Hollerbach færdig som cheftræner i Hamburger SV. I stedet er ansvaret overgivet til den hidtidige andenholdstræner Christian Titz.

I slutningen af januar erstattede HSV fyrede Markus Gisdol med den tidligere HSV-profil og Felix Magath-assistent Bernd Hollerbach. Det kastede et par remiser af sig, men siden er også fulgt fire nederlag og én remis i de seneste fem kampe som ligaens dårligste på formbarometeret.

 

Efter syv kampe, tre point og en samlet målscore på 3-13 er Hollerbach nu smidt på porten igen, meddeler HSV. 6-0-nederlaget hos Bayern München i weekenden blev dråben for klubledelsen, som i stedet for Hollerbach har forfremmet andenholdstræner Christian Titz til resten af sæsonen.

 

Inden de sidste otte kampe har HSV otte point op til nedrykningsstregen. Sølle 18 mål har klubben scoret i denne sæson, hvilket ingen hold har gjort dårligere.

 

Der skal med andre ord steppes op, hvis ikke den sidste klub, der har repræsenteret Bundesligaen all time siden 1963, skal en tur ned i 2. Bundesliga. 

- Vi er overbevist om, at vi skal gøre noget for at bevare vores muligheder for at blive oppe, siger Frank Wettstein, der er midlertidig leder i klubben, efter at administrerende direktør Heribert Bruchhagen og sportsdirektør Jens Todt blev smidt ud i sidste uge.

Del på facebook Mail denne side Udskriv denne side

LigaFodbold.dk til salg