LigaFodbold.dk til salg

Andre prioriteringer vægter højere.

Derfor ønsker LigaFodbold.dk at sælge det projekt, der tog sin start i 2008. 


Siden er der arbejdet med fakta og plottet en masse tal i databasen til både Superliga, 1. Division, 2. Division, DBU pokalen, Europa, A-landsholdet, Ligalandsholdet, og senest Bundesliga og Premier League.

 

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke statistikker den rette udvikler kan trække frem. Superliga og 1. Division er bygget op med fødselsdato som ID, mens 2. Division, Bundesliga, og Premier League er med navn som ID. 


Mange statistikker er allerede lavet. 


Se mere her


For at køber kan se alle skatistikkerne i aktion er det muligt at få det til gennemsyn. Køber skal blot oplyse sin IP adresse, og vil så få adgang i en afstemt periode. Du finder siderne her: 

- Superliga

- 1. Division
- 2. Division

- Pokal

- Ligalandsholdet

Det samme til der være fuld adgang til de andre spærrede sider med låse  ikonet, lige som Klubstatistik med all time kampe og mål til Bundesliga og Premier League også er spærret. Selve opdateringen vil løbende trappes ned. 


Salgsprien skal som udgangspunkt afspejles i, at der er brugt for over 50.000 kr. til programmør - plus et utal af timer til daglig krydstjek og opdatering gennem årene. Ved salg tager skat 39% af salgsprisen. 


Skriftlig henvendelse

mail@ligafodbold.dk

hansvjensen.dk

Alle øvrige spørgsmål fra journalister eller andre med interesse for statistik besvares ikke. 

10-07-2017

LigaFodbold.dk til salg